Kontakta oss

Hedra minnet av någon som gått bort genom att ge en gåva till Unite 2 Learns arbete. Du får ett fint minnesblad med en personlig hälsning som du kan ge till de anhöriga.

Din minnesgåva till Unite 2 Learn bidrar till att förbättra barns rättigheter i Tanzania. Din gåva förbättrar barns utbildning och skolgång, ser till att det finns sanitära toaletter på skolorna, utbildar barn om menstruation, och ger flickor ett kit med återanvändningsbara mensskydd så att de kan gå i skolan alla månadens dagar.

Hur gör jag för att få mitt minnesblad?

Att hedra minnet av en bortgången vän eller släkting genom att skänka en minnesgåva till ett välgörande ändamål, är många gånger en önskan från familjen inför begravning. Ibland har familjen skapat en minnessida där du kan skänka din gåva direkt via Fonus minnessidor. Då ser Fonus till att minnesbladet finns på plats till begravningen.

Du kan även skänka din minnesgåva genom att sätta in en gåva på Unite 2 Learns bankgiro: 900-5802 eller swisha beloppet till 9005802. Märk betalningen med Begravning och namn. För att få ditt minnesblad mejlar du till Sara.andersson@unite2learn.se och i mejlet inkluderar du din personliga hälsning, namn och adress dit minnesbladet ska postas till. Det går även bra att kontakta oss via formuläret till höger.

Stort tack för att du tänker på vårt viktiga arbete med att förbättra barns rättigheter i Tanzania.