Välkomna på en helkväll med Unite 2 Learn!

Den 10e maj kommer vi ha ett event i Stockholm! Under kvällen kommer vi informera om vår verksamhet och prata om vikten av barns rättigheter och utbildning. Kom och diskutera rättigheter, bli medlem, se hur du kan engagera dig eller bara mingla och ha det trevligt. Kvällen kommer även kantas av live musik och självklart finns även chans att köpa fika och dryck för valfri summa där pengarna går direkt till Unite 2 Learns verksamhet.

Plats: Studio19, Roslagsgatan 19, 113 55 Stockholm.

Datum: 10 maj

Tid: 18:00 – 21: 00

Lite info om banden:

Anna & Jesper, en musikduo med hjärtat i den svenska musikskatten, bjuder på alltifrån visor till fartigare pärlor.

Stockholmsbaserade rockbandet Vertigo Force, med rötter i grunge, pop och stoner-scenen, kommer under kvällen framföra ett akustiskt set. Allt från lugna till riviga låtar.

Välkomna till denna helkväll där ni får lite mer information om Unite 2 Learn och får lyssna till härlig musik! Inget inträde, men valfritt utträde! Gå gärna in och kika på vårt Facebook event och dela det med era vänner.

Vi ser fram emot att se er där!

Sara Andersson