Nu kan du bli månadsgivare via autogiro!

Ni har frågat, vi har lyssnat. Efter ett flertal önskemål från er givare om ett alternativt och mer regelbundet sätt att skänka pengar på, bestämde vi oss för att kika på möjligheten till att bli månadsgivare via autogiro. Då Unite 2 Learn alltid eftersträvar så låga omkostnader som möjligt kan ibland förändringar ta lite tid, slutresultatet blir dock oftast till det bästa. Det är därför extrakul att berätta att Unite 2 Learn numera erbjuder möjligheten att skänka via autogiro till samtliga givare! Genom att bli månadsgivare är du med och stöttar vårt arbete mer långsiktigt. Ett stadigt inkommande av kapital underlättar vår planering då vi redan på ett tidigt stadie kan fördela resurserna jämnt och väl över året. En sådan planering ger barnen vi arbetar med en ökad trygghet då vi alltid ser till att era pengar går dit de behövs som mest.

Vi på Unite 2 Learn arbetar primärt med projekt som löper över en liten längre tid, likt vårt senaste mensprojekt eller byggnationen av den helt nya skolbyggnaden. Större projekt likt dessa kräver oftast en större planering, mer tid och behöver ett större kapital. Att bidra genom att bli månadsgivare är ett fantastiskt tillfälle att få vara en liten del i ett stort projekt. Du kan alltså indirekt vara med från första spadtaget tills det allra sista finliret. Förutom att stötta våra större projekt stöttar du givetvis våra mindre, om än lika viktiga, projekt.

Du väljer själv hur mycket du vill bidra med varje månad. Pengarna kommer att dras den 28:e varje månad och dragningarna fortsätter löpande tills du kontaktar oss och säger upp månadsgivningen. 

150 kronor, är för de allra flesta i vår del av världen en obetydlig summa, 150 kronor för barn och ungdomar i Tanzania kan dock utgöra en enorm skillnad för deras framtidsutsikt. Ett bidrag på 150 kronor ger en flicka mensskydd ett helt år framöver, samma summa ger tre barn varsitt skolpaket innehållandes läroböcker, pennor och skrivblock. En mindre summa i månaden för oss utgör alltså en stor skillnad övertid, tänk vad vi tillsammans kan göra under ett år.

Genom att stötta Unite 2 Learn med en liten summa månadsvis stöttar du också barn och ungdomars framtida utveckling. Utan er givare kan vi inte fortsätta driva projekt i den omfattning vi gör idag, varje krona utgör en skillnad!

Vi tackar igen för ert ständiga engagemang och önskar er en trevlig helg! Klicka vidare nedan för att komma till autogiroformuläret.

Autogiroanmälan

Psst! Glöm inte att följa oss på våra sociala medier Instagram och Facebook!