Unite 2 Learn lanserar hemsida på engelska!

Vi på Unite 2 Learn arbetar ständigt för barn och ungdomars framtida utveckling och vill självklart att så många som möjligt ska ha en möjlighet att kunna ta del av arbetet. En stor del i arbetet vi gör, är att sprida information, dels om våra fokusområden men också mycket om grunderna till problemen. Det är därför av största vikt att informationen vi tillhandahåller är lättillgänglig för så många människor som möjligt för att den ska nå en önskad effekt. Vi tycker också att det är viktigt att människor, framförallt i Arusha Tanzania, på ett lätt sätt ska kunna följa utveckling och information både på lokal nivå men också från Sverige och den egna hemsidan. Vi har därför, sedan en tid tillbaka, arbetat fram en engelsk översättning av hemsidan som nu är live! Den engelska versionen återfinns på startsidan som en rubrik eller genom att skriva in https://www.unite2learn.org/en/ direkt i webbläsaren. Vi reserverar oss från eventuella småjusteringar en tid framöver och ber om överseende med detta.

Vi nämnde i mars nyhetsbrev att bland annat mensprojektet tillsammans med Forum Syd skjuts på framtiden på grund av rådande situation med covid-19. Många organisationer står inför liknande dilemman då många projekt kräver en närvaro på plats. Det finns dock väldigt mycket vi fortfarande kan göra! I märkliga tider som dessa är det av största vikt att barn får vara barn och det sker oftast bäst genom lek. Vi vill därför passa på att tipsa om att ni kan köpa ett sportpaket att ge bort. Sport och lek är inte bara en viktig del av barndomen utan främjar även hälsan. Ett sportpaket kostar 100 kr och går till leksaker som kan användas av samtliga barn och ungdomar på rasterna i skolan. Låt barn få vara barn!

Vi önskar er en fin Valborg och kom ihåg att alltid ta hand om varandra.

Tack för ert engagemang!

Unite 2 Learn