Tillsammans kan vi göra världen lite bättre!

Imorgon är det #Givingtuesday, givandets egen dag. Giving Tuesday startades 2012 som en motvikt till Black Friday och Cyber Monday och har numera blivit en global folkrörelse som uppmuntrar människor världen över att göra gott. Konceptet är enkelt. Ge en gåva eller lite av din tid och uppmuntra andra att göra detsamma. Tillsammans kan vi göra världen lite bättre!

Vi på Unite 2 Learn uppmuntrar alltid att ge och dela framför att konsumera. Därför är vårt engagemang i Giving Tuesday ett självklart val. Fram till och med den 24:e december kommer vi, i en digital adventskalender på Instagram, tipsa om gåvor att ge bort som främjar barns utveckling, dela information om våra fokusområden samt ge uppdateringar om vårt pågående mensprojekt. Vårt mål, genom den digitala adventskalendern, är att samla in 10.000 kr, vilket exempelvis motsvarar 200 stycken skolpaket alternativt över 80 stycken menskit. Se därför till att du följer oss på Instagram för att säkerhetsställa att ingen lucköppning går förbi. Följer ni inte Unite 2 Learn på Instagram? Klicka här för att börja!

Med bara en månad kvar av ett turbulent år blickar vi framåt och håller tummarna för att kommande vaccin möjliggör för världen att börja återhämta sig så smått. Vi hoppas att alla ni, som hjälper oss att hjälpa, mår bra och att ni håller er friska. Vi vill återigen tacka för all stöttning, pepp och engagemang ni ger. Kom ihåg att det finns många sätt att bidra på, att ge av sin egen tid är också ett fint och givande sätt att bidra till arbetet för en ljusare framtid för barn och ungdomar. Har ni en idé för nästkommande år? Tveka inte att höra av er till oss, vi tar mer än gärna emot tips och ideér för framtida projekt.