Unite 2 Learn önskar en fin sommar!

Nu närmar sig semestrarna med stormsteg och innan du kopplar bort dator och mobil, vill vi därför passa på att rikta ett stort tack till dig för att du är med och följer och stöttar vårt arbete. Utan personer som stöttar olika projekt via vår hemsida eller Swish, stödjer oss via månatliga bidrag genom autogiro, samt delar våra inlägg på sociala medier så att vi kan nå ännu fler, skulle vi inte kunna hjälpa så många barn och ungdomar som vi gör varje år. Så igen, stort tack för just ditt engagemang!

Något som är extra värdefullt för oss är månadsvisa bidrag via autogiro. Det gör att vi kan planera långsiktigt, vilket är av största vikt för att våra insatser ska få önskad effekt, vilket också innebär bättre framtidsutsikter för barn och ungdomar. En större andel regelbundna gåvor utgör också en trygghet, inte bara för oss, utan för barnen då vi säkerställer att våra projekt blir långsiktigt hållbara. Att vara månadsgivare innebär att du skänker en fast summa varje månad. Då dras pengarna via autogiro hos Unite 2 Learn den 28:e varje månad. Autogiro kräver minimalt med administration hos oss vilket innebär att en ännu större andel av pengarna som skänks kan gå dit de behövs allra mest, nämligen till barnen på plats i Tanzania.

Stötta ett barns utbildning genom att vara med och bygga toaletter för en ökad säkerhet och minskade sjukdomar, se till så att flickor har tillgång till mensskydd och inte missar skolan varje månad, eller se till så att barnen har skolmaterial och skolbänkar så att de kan lära sig mer i skolan. Det här är bara ett fåtal saker som du kan bidra med genom att bli månadsgivare hos oss.

Vill du vara med och lägga grunden för en hållbar framtid för barn och ungdomar i Tanzania? Gör en insats nu innan semestern och bli månadsgivare via autogiro hos oss. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med varje månad. En förhållandevis liten summa på 100 kronor räcker långt och kan ge barn helt nya förutsättningar och en bättre framtid.

Stort tack för ditt engagemang och vi önskar dig en fantastisk sommar! 🧡

Sara Andersson